Over Ons

Example Of About Us Page

GASTVROUW

Marleine, is een spontane en aangename dame, die een familiaal gevoel in het bloed heeft en dat uitstraalt in haar warme ontvangst van haar klanten.

HAAR TUIN

Een gastvrouw met groene vingers, die de natuur in haar hart gesloten heeft en dit uitstraalt in haar mooie en verzorgde tuin.

HET ONTBIJT

Marleine, draagt haar klanten op handen, geen wens is te veel gevraagd, bij het ontbijt worden al uw zintuigen verwend,  zelfs het uur van het ontbijt kan besproken worden.

Over ons

Een B&B voor zakenmensen en natuurliefhebbers

’t Achterhof, is ook een flexibele oplossing op maat voor zaken mensen.

Want ook op zakenreis of tijdens een professioneel bezoek kan je er genieten van een huiselijk gevoel en een warm persoonlijk contact, met flexibele in en uit check uren.

Gratis WiFi

Lier

’t Achterhof, gelegen op 7 km van Lier, met zijn tal van Restauranten en nachtleven, bekent voor zijn toeristische bezienswaardigheden met zijn Zimmertoren bekend in binnen en buitenland.

Heist op den Berg

Heist op den Berg , een stadje met een levendige winkelstraat, en op zondag bekend staat voor zijn authentieke rommelmarkt één van grootste van Belgie.

Azelhof

‘ t Achterhof, is gelegen op 2 Km van het
Azelhof , een plaats voor paardenliefhebbers.
met tal van nationale en internationale evenementen in de paardensport.

BeerzelBerg

BeerzelBerg, een natuurpark met tal van
wandelpaden en het hoogst gelegen punt van de provincie Antwerpen .

Een B&B voor natuurliefhebbers en zakenmensen

’t Achterhof, staat bekend voor zijn warme ontvangst voor zowel voor natuurliefhebbers en zakenmensen, een plaats die voor iedereen iets te bieden heeft in de nabije omgeving.